2012. július 16., hétfő

Megvan a tettes ' Ezt közölte a Facebookon Bándy Edit '

Megvan a tettes ' Ezt közölte Bándy Edit a Facebook-on ' Végre ' Ha hír igaz, akkor fellélegezhet Pécs lakossága és mi.Egy veszélyes bűnözőt elfogtak,aki beismerő vallomást tett.Vége van egy igazi félelem korszakának.Azt gondolom,hogy a rendőrség tette a dolgát és a munkáját siker koronázta.Ez nem egy forgatókönyv szerint megirt film, hanem a valódi élet.

 Vajon mit érezhetnek Bándy Kata szülei?Micsoda fájdalom,mely sokáig megmarad.Ez egy olyan vesztesség,melyet senki és semmi nem pótol.Tudom magamról,hogy milyen érzés,mert még fáj.Az idő valamelyest enyhit.Ha nem lenne a feltámadásba vetett hitem nehezen tudnám elviselni ezt a fájdalmat.Még Jézus is sírt amikor a jó barátja Lázár meghalt.(János 11 rész/netbiblia) Sok szülő fellélegezhet,mert megvan a tettes.De hasonló eset bármikor megtörténhet bármikor és bárhol.Jó volna ha sokan üzennének Bándy Editnek és a családnak,mert biztosan jól esne.Egy ország figyelte az eseményeket és várta a jó hírt.Az elkövetőre nem érdemes sok szót fecsérelni,mert nem érdemel semmit.Ha el lesz ítélve,akkor is tovább élhet,mert nincs halálos ítélet.Igazságtalannak érezhetjük,de nincs mit tenni,mert ez EU-s szabály.Mi ezt el kell fogadjuk. Mi történt július 16-án?

Budapest, 2012. július 16., hétfő (MTI) - Több embert fogott el a rendőrség Bándy Kata rendőrségi pszichológus meggyilkolásának ügyével kapcsolatban - tudta meg az MTI magát megnevezni nem kívánó rendőrségi forrásból hétfő kora hajnalban.
    Vasárnap éjfél után nem sokkal több hírportál is beszámolt arról, hogy a gyilkosság áldozata, Bándy Kata édesanyja közölte: "megvan a tettes". Bándy Edit a facebook-on mindössze ennyit információt adott közre.
    Az MTI kereste Zsobrák Pétert, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjét, aki a hajnali órákban nem erősítette meg az információt. Csak annyit közölt, hogy a rendőrség honlapján szerepelnek azok az információk, amelyeket hivatalosan közölni kívánnak.
    Az index.hu azt írta: a Hír TV teletextje szerint a tv tudósítóját a helyiek arról értesítették, hogy a rendőrök két férfit vittek el kihallgatásra. Azt írták: a helyszínen olyan tárgyakat találtak, amelyek a meggyilkolt lányé lehettek.
    Az MTI rendőrségi informátora csak annyit mondott, hogy nem egy embert fogtak el.
    Pintér Sándor belügyminiszter vasárnap a Hír Tv-nek azt nyilatkozta: meggyőződése szerint néhány napon belül elfogják a tettest, közlése szerint a rendőrök nyomon vannak Bándy Kata rendőrségi pszichológus meggyilkolásának ügyével kapcsolatban.
    A Hír TV beszámolója szerint a rendőrök több órán át hallgatták ki azt a férfit, akinek információi lehetnek a pszichológusnő gyilkosáról. A férfi szombaton Pécsett kereste meg a Hír TV stábját, elmondása szerint egy ismerősére ráillenek azok a személyiségjegyek, amelyeket a rendőrség megadott a tettesről. A Hír TV riportere értesítette a rendőrséget, ők a helyszínre érkeztek, és kihallgatásra vitték a férfit.
    A bama.hu korábban úgy értesült, hogy a boncolás megállapításai, illetve a holttest megtalálásának helyszínén rögzített nyomok értékes információkat szolgáltattak a rendőröknek. A tettes kézre kerítését segíti az anyagmaradványokból nyert DNS-minta, amelynek alapján elfogását követően egyértelműen azonosítható lesz a gyilkos. A lap felveti, hogy a minta valószínűleg nem egyezett a rendőrség adatbázisában szereplők egyikével sem, ugyanis ebben az esetben már kézre keríthették volna az elkövetőt.
    Hatala József országos rendőrfőkapitány szerdán egymillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki segít elfogni a pécsi rendőrségi pszichológus gyilkosát. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság aznap este a rendőrség internetes oldalán azt közölte: a nyomravezetőnek vállalnia kell, hogy tanúként részt vesz az eljárásban, a védelméhez szükséges intézkedéseket a hatóság megteszi.
    Bándy Kata holttestére, eltűnése után négy nappal egy férfi bukkant rá múlt szerda délután Pécsen, a Délibáb utcában, egy bokros területen.

Budapest, 2012. július 16., hétfő (MTI) - Őrizetbe vett a rendőrség egy huszonhat éves férfit, aki megalapozottan gyanúsítható Bándy Kata rendőrségi pszichológus meggyilkolásával. A férfi beismerő vallomást tett - közölte a rendőrség hétfőn a honlapján.
    A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap elfogott és őrizetbe vett egy huszonhat éves, magyar állampolgárságú férfit, aki "megalapozottan gyanúsítható a Bándy Kata sérelmére elkövetett emberöléssel" - olvasható a police.hu oldalon.
    Közölték: a gyanúsítottat kihallgatták, beismerő vallomást tett.
MTI
A Hír TV teletextje szerint tudósítójukat a helyiek arról értesítették, hogy a rendőrök két férfit vittek el kihallgatásra egy pécsi telepről. Állítólag olyan tárgyakat találtak a telepen, amelyek a meggyilkolt lányé lehettek. Egy facebookos emlékcsoport szerint az elkövetőt intenzíven ápolják egy pécsi kórházban, mert valakik megverték.
Forrás: index.hu 
Az egyik megyei hírportál szerint DNS-minta alapján bukott le a férfi. P. Lászlót büntetett előéletű lévén a rendőrség gyorsan tudta azonosítani.
– A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap közölte, elfogott és őrizetbe vett egy huszonhat éves, magyar állampolgárságú férfit, aki „megalapozottan gyanúsítható a Bándy Kata sérelmére elkövetett emberöléssel” – írta a Police.hu. A gyanúsítottat kihallgatták és beismerő vallomást tett. Ennek ellenére a rendőrség továbbra is nagy erőkkel folytatja a nyomozást, mivel az ügyet nem zárták le; nem zárható ki, hogy egy további elkövetőt is keresnek. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a bűncselekmény valamennyi körülményének tisztázását követően tart sajtótájékoztatót.

– Vasárnap éjfél után nem sokkal több hírportál is beszámolt arról, hogy Bándy Kata édesanyja közölte: „megvan a tettes”. A Hír TV képújságja arról számolt be, hogy tudósítójukat a helyiek arról értesítették, hogy a rendőrök két férfit vittek el kihallgatásra. Azt írták: a helyszínen olyan tárgyakat találtak, amelyek a meggyilkolt lányéi lehettek.
Forrás: mno.hu
Csak az emléke marad meg Bándy Katának ' Mély részvétem a családnak '


Forrás: isolation.hu/bandykata/


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése