2011. szeptember 20., kedd

Kövér László kiutasított a parlamentből két fotóst 'Miért?

          Kövér  László  kiutasított  a  parlamentből  két  fotóst 'Joga  van  hozzá 'Mert  a  két  fotós  lefotózta  Orbán  Viktor  írott  beszédét.Ez  pedig  nagy  bűn 'Kövérnek  igaza  van  mert  a magyarok  őt  szavazták  meg  a  parlamentbe  és  nem  a  fotósokat.Ő  az  elnök.A  magyar  emberek  meg  kell  jegyezzék,hogy  Orbán  Viktort  nem  szabad  negatív  módon  jellemezni.Ha  az  a  két  fotós  unatkozott,akkor  ne  pellengérezze  ki  Magyarország  miniszterelnökét 'Az  egy  más  kérdés,hogy  eddig  más  volt  a  szokás.De  mit  érdemelne  ez  a  két  fotós?Közmunkát 'Kövér  Lászlónak  igaza  van ' A  barátját  ne  tegye  nevetségessé  senki.Én  személyesen  nem  kedvelem  Kövér  Lászlót,mert  nyugdíjas  vagyok,de  most  igaza  van.Ez  a  két  fotós  nevetségessé  tette  Orbán  Viktort .Sőt  örökre  ki  kell  tiltani  őket 'De  majd  meglátják  2010  január  1-től ' Akkor  már  nem  lesz  lehetőségük  sem.Ős  ne  feledjük,hogy  a  média  nagyasszonya  Szalai  Annamária  is  támadásba  lendül 'Remélem  ,hogy  nem  ellenem.Akit  érdekel  a  részlet  elolvashatja  a  cikket,ha  az  alábbi  linkre  kattint '
Egy  csoport  aljas  szándékból  nevetségessé  teszi  Orbán  Viktort.Ezt  a  csoportot  Szalai  Annamária  mikor  tiltja  ki  a  magyar  médiából?Tiltsa  ki   a  Facebookot  is 'Miért ? Az  alábbi  képek  a  bizonyítékok '
 


Orbán Viktor Kézrátétel Photoshop Artista Verseny


Orbán Viktor Kézrátétel Photoshop Artista Verseny
 Tovább :Orbán Viktor Kézrátétel Photoshop Artista Verseny

Ha  érdekli,olvassa  el  a teljes  cikket '
'Lesifotósokat' tiltottak ki a parlamentből - Az Indexet és az Origót Orbán Viktor beszédének lefotózása miatt bünteti Kövér László. 
A múlt heti Orbán-beszéd lefényképezését követően kitiltották az Index és az Origó fotósait a Parlamentből és a Képviselői Irodaházból - írta a Népszabadság. A napilap információi szerint nem csak azokat a fotósokat tiltották ki, akik előző hétfőn lefényképezték Orbán Viktor miniszterelnök beszédének kéziratát; a tiltás a két szerkesztőség valamennyi fotósára érvényes, határozatlan ideig.
Az Index arról írt hétfőn, hogy fotósait - az előző heti fotó miatt - "Kövér László kitiltotta a Parlamentből", ezért a hétfői ülésnapról csak karikatúrákat jelentettek meg. Az Origó pedig azt közölte, hogy szerkesztőségüket még a múlt hétfőn levélben tájékoztatta az Országgyűlés sajtóirodája, hogy fotós munkatársaik szeptember 13-ától nem léphetnek be az Országgyűlés és a Képviselői Irodaház épületébe, "mivel megszegték azt az előírást, amely tiltja a képviselői felszólalások kéziratainak fényképezését".

Az Országgyűlés sajtóosztálya egyébként a parlamentbe akkreditált tudósítókat, fotósokat és operatőröket valóban tájékoztatta a parlamenti tudósítás, fotózás feltételeiről, ebben azonban nem tiltják meg kifejezetten a politikusok előtti dokumentumok lefotózását; a tájékoztató szerint "a pulpituson, illetve a felszólalók, képviselők előtti irományok nem feltétlenül nyilvánosak, így kérjük, tartózkodjanak azok felismerhető, olvasható fényképézésétől".
A fotósok kitiltását követően a két szerkesztőség az Országgyűlés illetékeseivel egyeztet; az Origó elismerte, hogy hibáztak munkatársaik, de a parlamenti "házirend" előírását problematikusnak tartják, "mivel megítélésünk szerint egy ilyen nagy jelentőségű beszéd kézirata - a javításokban, húzásokban tetten érhető dilemmákkal, alternatívákkal együtt - egyértelműen a nyilvánosságra tartozik".

A parlamenti tudósításokra vonatkozó szabályokat még idén tavasszal, egy hasonló "incidens" (Orbán Viktor februári évértékelőjéről, felülről készített közeli felvételek megjelenése) után szigorította meg Kövér László házelnök, jelentősen korlátozva az újságírók parlamenti mozgását - mindezt a parlament méltóságának megőrzésére, a képviselők munkájának háborítatlanságára és az európai gyakorlatra hivatkozva. Az Origó szerkesztősége a történtek miatt az adatvédelmi biztoshoz fordult - írta a Népszabadság.
Abszurd az abszurdban

Kövér László házelnök az év elején adott ki utasítást arra, hogy a sajtó képviselőit korlátozza a parlamentben a szabad mozgásban - az EU-elnökségre hivatkozva. Az elnökség végével azonban a szabályozás nem változott meg, így az újságírók - kivéve az MTI-t - kénytelenek a karzatról, az éppen felszólaló háta mögül tudósítani és fényképezni. Pont a házelnök rendelkezése miatt van arra lehetőségük, hogy betekintsenek Orbán Viktor jegyzeteibe is - hiszen máshonnan nem is fényképezhetnek.
 

 Cikk : http://www.168ora.hu/itthon/kover-laszlo-kitiltotta-a-szabad-sajtot-az-orszaggyulesbol-82717.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése