2011. szeptember 27., kedd

Ha esélyed van megölni a riválisodat - megteszed.Tényleg Orbán mondta?

WikiLeaks  egy  újabb  dokumentumot  hozott  nyilvánosságra  Orbán  Viktorról.Tényleg  Orbán  Viktor  mondta?Vajon  nem  egy  támadás  Orbán  Viktor  ellen?Ha  mondta,akkor  lehet  másként  értelmezte.Lehet,hogy  nem  a  fizikai  megsemmisítésre  gondolt 'Mi  Orbán  Viktor  válasza ?Ez  a  kijelentése  Orbánnak , nem  jó  fényt  vet  Magyarországra  sem.Ha  nem  igaz,akkor  be  kell  perelni  a  WikiLeakst '

"Megtanultam, hogy amikor esélyed van megölni riválisodat, akkor nem gondolkozol, hanem megteszed" - mondta nagykövetek előtt Orbán Viktor 2007. június 26-án. A WikiLeaks jóvoltából frissen kiszivárgott egykori sürgönyben arról is tájékoztatták Washingtont, hogy a szocialisták meneszteni akarják Gyurcsány Ferencet és csak arra várnak, hogy a miniszterelnök elkövessen valamilyen hibát.














A diplomáciai iratokból kiderült az is, hogy az amerikaiak a 2009 novemberében elfogadott energetikai törvénycsomaggal kapcsolatban úgy vélték, a Mol a Fideszt, az MVM pedig az MSZP-t finanszírozza titokban és illegálisan.

Az utóbbi csaknem másfél év elszámoltatási lépéseit is magyarázhatják Orbán Viktor 2007. június 26-án mondott szavai, amelyeket nagykövetek előtt mondott és amelyek a WikiLeaks jóvoltából kerültek nyilvánosságra. A Fidesz elnöke az egyik amerikai távirat szerint úgy fogalmazott: "megtanultam, hogy amikor esélyed van megölni riválisodat, akkor nem gondolkozol, hanem megteszed". Az akkori találkozót összegző sürgönyben az is szerepel, hogy Orbán a 2010-es választásokig - persze képletesen szólva - sokkal inkább végezni akar Gyurcsány Ferenc miniszterelnökkel, mint csak megsebesíteni őt.

Tovább : http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=468773 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése