2011. szeptember 23., péntek

Beindult a Fidesz-KDNP-Jobbik úthenger ' NINCS ZÖLD PARDON '

Beindult  a  Fidesz-KDNP-Jobbik  úthenger 'Az  egyik  áldozat  a  Zöld  Pardon 'Sikerült  megsemmisiteni  a  Zöld  Pardont.Mint  szülő  nagyon  sajnálom  a  Zöld  Pardont.Nem  voltam  tagja  a Zöld  Pardonnak.A  Zöld  Pardon  megszüntetése  jelzés  értékű,mert  ez  csak  a  kezdet  egy  veszélyes  folyamatnak.Az  Újbudai  közgyűlésben  a  Fidesz-KDNP-Jobbik  szövetség  nagyon  jól  működött.Hiába  a  nagy  tömeg  és  sok  aláírás.Mert  elvégeztetett :NINCS  ZÖLD  PARDON'Ez  volt  a  cél.A  Fidesz  képviselők  nem  szégyenlik  magukat ?Ezek  szerint  nem.Mért  szövetkeztek  a  Jobbikkal?Ezért?Sajnos  : IGEN.Tovább  már  nem  folytatom,mert  nincs  értelme.Tarlós  mossa  a  kezeit,mint  Pilátus.A  Fidesz  ünnepel  a  Jobbikkal.A  fiatalok  gyászolnak.De  van  egy  Kővári  Zsuzsa  és  egy  csapat,akik  még  tehetnek  valamit.Csak  hol ?Reménykedek,hogy  Dávid  legyőzi  Góliátot 'A  hatalom  most  győzött.De  ha  nem  40.000-es  tömeg  lesz,hanem  a  tízszerese,akkor  mit  tesz ?De  még  erre  várni  kell 'Befejezem  a  Zöld  Pardon  közleményével : 
A Zöld Pardon közleménye

Biztosak vagyunk benne, hogy az a 110.000 aláírás - ebből a 9.377 XI. kerületi - és a 40.000-es tüntetés nem volt hiába. Bebizonyítottuk, hogy igenis szükség van a Zöld Pardonhoz hasonló profilú, biztonságos szórakozóhelyekre, és az is biztos, a Zöld Pardon tovább fog működni. Köszönjük mindenkinek, hogy eljött, kiállt értünk, aláírt, szavazott ránk, ugyanis ez nagyon nagy erőt ad a folytatáshoz. És biztosak vagyunk abban is, hogy 300 000-es rajongótáborunk 3 év múlva is emlékezni fog erre a határozatra, és levonja a konzekvenciákat.

A Zöld Pardon természetesen tudomásul veszi a képviselő-testület döntését és új helyszín után néz. Mivel a XI. kerületi önkormányzat részéről eddig csak informális sugalmazások történtek, várjuk a hivatalos helyszínjavaslatot. Nem félünk tőle, hogy nem lesz hová mennünk, mert vannak megkereséseink más kerületekből is. 13-ik évadunkat és a Zöld Pardon jelenlegi helyszínét 2011. szeptember 30-án Tankcsapda koncerttel búcsúztatjuk.

A Zöld Pardon munkatársai nevében
Kővári Zsuzsa ügyvezető

Teljes  cikk : http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=474046

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése