2011. szeptember 22., csütörtök

Magyarország még egy szabad ország ' Hitlert élteti a Jobbik közeli híradó

Magyarország  még  egy  szabad  ország.Mindenki  azt  csinálhat  amit  akar.Ne  rengessen  meg  senkit  ez  a  hír.Mert  ha  Képiró  Sándorért  gyászmisét  vagy  istentiszteletet  tartottak,akkor  Hitlert  is  lehet  éltetni  Magyarországon.Demokráciában  élünk  jelenleg 'Legfeljebb  ezt  már  Németországban  nem  nézték  volna  szép  szemmel.Be  is  tiltották  a  neonáci  pártot.De  Németország  az  nem  Magyarország '

Adolf Hitler születésnapjáról is megemlékezett a Jobbikot támogató N1 nevű internetes híradóadás szerdán, a tudósítás az AFP francia hírügynökség hírszolgáltatásába is bekerült. Az AFP beszámolója szerint "a szélsőjobboldali parlamenti párt, a Jobbik által támogatott online hírcsatorna kegyelettel adózott a náci vezérnek" 122. születésnapján, a félperces tudósításban magasztalták a "német politikust" gazdasági és erkölcsi hozzájárulásáért országa fejlődéséhez.

Az N1 tévé műsorvezetője az adásban egyébként azt mondta, hogy Hitler "rövid idő alatt talpra állította a tönkretett, nyomorba döntött Németországot, ahol példátlan gazdasági, társadalmi, erkölcsi, kulturális fellendülés vette kezdetét". Az N1-en lement tudósítás szövege szerint "a második világháború következményeként az angolszász és bolsevik szövetségesek győzelme a német nép és vezérük bukását okozta. A történelem talán legismertebb politikusának emléke azóta is a győztes nagyhatalmak politikai boszorkányüldözésének első számú célpontja." A megemlékezéshez náci parádékon készült archív felvételeket használtak illusztrációként.

Az AFP beszámol arról is, hogy a tudósítás még csütörtökön is látható volt a Jobbikhoz társult N1 oldalán. A francia hírügynökség felidézte, hogy a csatorna indulását Vona Gábor, a parlamenti párt elnöke jelentette be tavaly decemberben. A híradót azzal a szándékkal csinálják az AFP tudósítása szerint, hogy olyan sztorikat mutasson be, amelyek "a meghatározó médiában nem vagy csak torzított módon elérhetők vagy bemutathatók". Az AFP kiemeli, hogy a riportról egy magyar blog, "A nap izéje" számolt be elsőként, de az országos média hírei közé nem került be.



Az N1 (nemzeti1) főszerkesztője Zajácz László egyébként a Jobbik színeiben indult az önkormányzati választásokon a Fejér megyei Bicskén, de nem jutott be a várost irányító testületbe.

FH
Forrás : http://atv.hu/belfold/20110421_hitlert_elteti_a_jobbik_kozeli_hirado


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése