2012. november 18., vasárnap

Volner János beszéde Horthy sírjánál

Amióta Horthy Miklóst eltemették Kenderesen azóta minden évben a sírjánál megemlékezést tartanak.Ebben az évben megemlékeztek Horthy budapesti bevonulásának az évfordulóján a Magyarok Világszövetségének szervezésében Kenderesen.Volner János beszédéből az érthetjük,hogy Horthyhoz hasonlóan egyesítve lesz minden volt magyar terület.Szerinte lesz Nagy-Magyarország.Az MTI hírében ezt olvashatjuk :
"Ugyanazok a kihívások várnak ránk, mint hajdan Horthy Miklósra: vissza kell vennünk az országot, nem csak az elcsatolt területeket, de még a csonka Magyarországot is, mert napjainkban szintén akadnak, akik hazánk kiárusítására törekednek".
Forrás : MTI
Ez egyértelmű üzenet Magyarország szomszédainak.Hogyan lesz visszacsatolva az elcsatolt területek? Ha önként visszaadják vagy háborúval. Mit szól majd az EU vagy a NATO?Semmi közük hozzá?Emlékszem amikor a görög-török háborút rendezték.Azt kétlem a szomszédaink önként visszaadják az elcsatolt területeket.Horthy Miklós és ha feltámad ? Volner kesergőjét olvasva az is lehet,hogy a beszéd inkább választási beszéd volt.Horthy Miklós 1919 november 17-én vonult be Budapestre.Kiktől foglalta vissza? A Románia hadseregétől.Ezt miért nem mondta el Volner János?
Az alábbi videók bemutatják Horthy Miklós budapesti bevonulását,mely a valóságban megtörtént.
 
 
 
 
Forrás : http://filmhiradok.nava.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése