2012. november 20., kedd

Miért támad Zámbó Krisztián barátnője?

Zámbó Krisztián barátnőjénél elszakadt a cérna.Nem bírja a Krisztiánt érő bírálatokat és támadásba lendült a bírálók ellen.Főleg Krisztián ellenfeleit vagy vetélytársait osztotta ki Zsuzsi a Facebookon:
„Úgy gondolom, teljesen őszintén, hogy van, aki jobban produkál a színpadon, de az nem azt jelenti, hogy jobb Krisznél, de az biztos, halál unalmas! Szerintem inkább nincs helye ott a seggriszáló Adélkának, meg a repedtfazék hangú Dávidnak, meg még mondhatnám! Tudod, az az érdekes, ha nem irigyek Kriszre, akkor miért foglalkoznak mindig csak vele? Aki meg azt mondja, hogy nem tud énekelni, azoknak ajánlanám kedves figyelmükbe a Youtube-ot, ott azért meg lehet hallgatni a repertoárját! De azt tudom, hogy akármi akárhogy lesz, ő fogja a legjobb koncerteket nyomni, és ő lesz az, aki ugyanilyen közvetlen marad, és veletek együtt fog bulizni! Ennyi!”
Forrás : Facebook.com
Ezt nem hagyta szó nélkül Schiwert László a műsor kreatív főszerkesztője.Szerinte Zsuzsa ártott Krisztiánnak,de leirhatja a véleményét,mert ő nem tudja megtiltani.
Forrás : www.borsonline.hu


Forrás : fler.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése