2012. november 25., vasárnap

A rák legyőzte Jockey Ewinget

A Dallast amikor először sugározta az MTV nem gondoltam hogy ilyen hosszú lesz a sorozat.Az első részek után nagy népszerűségre tett szert a Dallas amerikai sorozat.Az utcák szinte elnéptelenedtek,mert szinte mindenki a Dallast nézte.Én is egyik rajongója voltam.A kedvencem nem lehetett más mint Bobby.Jockey szenzációsan alakította a szerepét.Ő volt a rossz megtestesitője.Mindenki utálta és mindenki szerette,mert az események körülötte forogtak.Jellegzetes arrogáns módban alakította a korrupt milliomost.
 

Sokak véleménye szerint tükröt állított az akkori amerikai milliomosok elé.Mindenki elhitte hogy úgy élnek a milliomosok mint Jockey Ewing.Mit láthatott a néző?Jockey állandóan cigarettázott ,ivott,nőzött és aljas manővereket hajtott végre az ellenségein.Sajnos az életben is sokat ivott és cigaretázott. Nagy megrázkódtatás volt amikor bejelentették a Dallas sorozat végét.Azt gondoltuk hogy soha nem lesz többet.De a Dallas feltámadt ismét 2012-ben és láthattunk 10 részt.A sorozat tovább folytatódik,de Jockey Ewing nélkül,mert letette véglegesen a cigarettát és a poharat.Több éves harc végén legyőzte a rák Larry Hagmant.81 éves volt.A világ mint Jockey Ewingént ismerte meg.Ez a szimpatikus színész többet nem játszik.Ő sem halhatatlan.A Dallas fenn marad és felnövő nemzedék láthatja Jockey Ewinget.A Dallasról néhány szóban:


A legfiatalabb Ewing fiú, Bobby feleségül vette Pamelát, Barnes lányát. Barnes halálos vetélytársa Jockey Ewing-nak, ezért a nézeteltérések elkerülhetetlenek. A család tagjai mind erős, határozott személyiségek, ezért a konfliktusok igencsak lendületes fordulatokat vesznek. Különösen Bobby és Jockey között mélyek az ellentétek, hiszen Jockey mindent és mindenkit irányítani akar. Miss Ellie, az édesanyjuk próbálja összebékíteni őket, ám nem sok sikerrel. Mindkét fiú a család hatalmas vagyonát kívánja birtokolni és irányítani. A történet Délen játszódik, Texas államban, Dallas környékén.

Következő
port.hu
Barbara Bel Geddes (Ellie)
Jim Davis (John Ross "Jock" Ewing)
Larry Hagman (Jockey Ewing)
Linda Gray (Samantha Ewing)
Patrick Duffy (Bobby Ewing)
Victoria Principal (Pamela Ewing)
David Ackroyd (Gary Ewing)
Charlene Tilton (Lucy Ewing)
Ken Kercheval (Cliff Barnes)
Steve Kanaly (Ray Krebbs)
Joan Van Ark (Val)
Sasha Mitchell (James Richard Beaumont)
Howard Keel (Clayton)

Forrás : www.port.hu 

Bobby nem árulja el a családnak, hogy halálos beteg, abban bízik, hogy marad elég ideje véget vetni az évek óta tartó viszálynak. Ehhez azonban Jockey segítsége is kell, akit egészen más cél hajt. Mindenben támogatja nagyratörő fia, Johnny terveit, aki még Southforkot is feltúrja az olajért. Az alternatív energiával kísérletező Christopher rossz szemmel nézi unokatestvére ügyeskedéseit, aki egykori szerelmét, Elenát is elcsábította.
 

Dallas  
Larry Hagman (J.R. Ewing)
Patrick Duffy (Bobby)
Linda Gray (Sue Ellen Ewing)
Josh Henderson (John Ross Ewing)
Jesse Metcalfe (Christopher Ewing)
Julie Gonzalo (Rebecca Sutter)
Jordana Brewster (Elena Ramos)
Ken Kercheval (Cliff Barnes)
Charlene Tilton (Lucy Ewing)
Steve Kanaly (Ray Krebbs)

Forrás : www.port.hu 

 
Életrajzát olvashatja a hu.wikipedia.org-n '
Nézze a régi Dallas sorozatot itt '>>> Kattintson a SKIP AD-ra '
Nézze a Dallas 2012 sorozatot itt >>> .Kattintson a SKIP AD-ra '

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése