2012. november 27., kedd

Larry Hagmant a feleségével együtt temetik el

Larry Hagman hamvait szétszórják a világon - nyilatkozta John Castonia Larry Hagman ügynöke.A hirado.hu a következőket írja:
Két zártkörű szertartást tartanak a héten a színész emlékére Texasban és Kaliforniában, ezután "a család dönti el, mi történjék a hamvakkal" mondta még az ügynök.
Virágokat helyeztek Larry Hagman amerikai színész csillagjára a hollywoodi Hírességek Sétányán 2012. november 26-án. A 81 esztendős színész 2012. november 23-án hunyt el egy dallasi kórházban, rosszindulató daganatos megbetegedés okozta szövődmények következtében. MTI/EPA/Michael Nelson.
"A hamvakat a világ minden részében szórják szét. A fia sokat utazik, és tudom, hogy Larry nagyon meg lenne ezzel elégedve" tette hozzá John Castonia. "Azt hiszem, szobrot is akarnak Larrynek állítani Texasban, ez szép tisztelgés lenne".

Nem sietik el a temetést,mert a család várja Larry feleségének Maj-nak a halálát , aki az Alzheimer betegség utolsó stádiumában van.Már nem tud se magáról, se a világról ,pedig gondját viselik.Ha jól értem talán nem is tud Larry haláláról sem. "Apám hamvai egyelőre a családban maradnak, míg megvárjuk, hogy édesanyám is elhunyjon. Együtt szeretnénk eltemetni őket, hogy örökké együtt maradjanak" - mondta a színész fia.- írja a velvet.hu  

Megdöbbentő ' A halálban is együtt marad a Hagman házaspár 'Eltünnek és nem fognak létezni, de a Dallas nem szűnik meg. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése