2012. november 25., vasárnap

Meg lehet változtatni a trianoni békeszerződést?

A magyar nemzetnek trianoni szindrómája van,melyet nem tud meggyógyítani de még kezelni sem tud.Jó volna ha feldolgoznánk ,mert az idő előre halad.Minden nemzetnek van fájdalmas történelmi eseménye . A magyar nemzetnek a trianoni békeszerződés,mely széjjel szakította a magyar nemzetet.Ennek már majdnem száz éve.Sok magyar a mai napig nem tudja feldolgozni.Arról álmodnak hogy egyszer egyesítve lesz a magyar nemzet mint Horthy idején.Ez a jelen helyzetben csak álom.Követelhetik,de ha az EU nem engedi,akkor mit csináljanak?

Sokan abban bíznak,hogy petíció segítségével sikerülni fog.Nemes cél,de kivitelezhetetlen. Hogyan akarják visszaszerezni a területeket?Háború által nem lehet.Önként visszaadják a területeket? Kétlem.A fő kérdés az,hogy trianoni békeszerződést a nagyhatalmak eltörlik és semmisé teszik? Nem úgy néz ki a dolog.Nagyon kevés szó esik arról,hogy ki a felelős Trianonért.Miért volt gyenge helyzetben a magyar küldöttség a béketárgyaláson.Jó volna egyszer lezárni Trianont és előre nézni.Létezik egy petíció,mely záró sora :
"…. az Úr… megszabadítani csak akkor fog benneteket, amikor visszatértek az Ő Törvényéhez s egymás szeretetében, egymás támogatásában NEMZETTÉ váltok újra.
Wass Albert 
Wass Albert belekerült a nemzeti Tantervbe.Vajon milyen hatással lesz a magyar ifjúságra? A petíciót itt olvashatja '  Eldöntheti aláírja vagy nem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése