2012. február 11., szombat

Viszkis interjú, amire egy ország várt ' Videó '

Ambrus Attila, a viszkis rabló 13 év után immár nem szürke mintás ruhában, nem a rácsok mögött, hanem szabadlábon mesél a terveiről. A családalapításról és a bankokról.

A Legfelsőbb Bíróság ítélete 2002-ben: a viszkis néven elhíresült rablót 15 helyett 17 év fegyházbüntetésre ítélték a másodfokú, jogerős ítéletben.

A bíróság indoklása szerint Ambrus posta- és bankfiókok, utazási irodák ellen elkövetett támadásaival összesen mintegy 200 millió forintot rabolt 1999-ig, hét év alatt.

Ambrus Attila akkor már három és fél éve a rácsok mögött ült. Igaz, tartott egy kis szünetet, amikor megszökött a Gyorskocsi utcából. 3 hónapig nem találták, közben folytatta bankrablás-sorozatát, de lebukott. A csaknem 50 milliós zsákmánnyal már a külföldi szökését tervezgette, amikor elkapták.

Attiláról azért tudni kell, hogy bankrabló korában sokáig az orránál fogva vezette a rendőröket. A rendőrök az első rablások után sokáig azt sem tudták, hogy kit keressenek. A biztonsági kamerák vagy nem működtek, vagy pedig egy álruhába öltözött, sportos mozgású, de beazonosíthatatlan férfit mutattak. Az első nyom az volt, hogy az elkövető, minden akció előtt beviszkizett egy közeli kocsmában.
Forrás : http://www.rtlklub.hu/


Sok sikert  Attila '

Videók  a volt Viszkis rablóval,Ambrus Attilával /RTL KLUB

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése