2012. február 16., csütörtök

Deutsch Tamás véleménye az EP szavazásról 'Mi a Néppárt ? Barát vagy ellenség ?

     
Soha nagyobb boldogsága ne legyen Mesterházynak, Tabajdinak, Göncz Kingának mint, hogy az európai kommunistákkal, zöldekkel és liberálisokkal karöltve minden ok nélkül elítéltették a saját hazájukat az Európai Parlamentben!
Egy régi esemény  felidézése ' Mikor tudnak megegyezni a magyar  párok ?
"A Fidesz elnökét, az előző kormány miniszterelnökét az Országgyűlés Külügyi Bizottságának szerdai budapesti ülésére annak kapcsán invitálták meg, hogy a Kereszténydemokrata Internacionálé (CDI) - Fidesz elnökének, Orbán Viktornak a kezdeményezésére, - 2003. június 4-én határozatban ítélte el a magyar kormányt az alapvető politikai és állampolgári jogok megsértése miatt.
Orbán jelezte, hogy a jövőben is figyelemmel kísérik a nemzetközi szervezetek a magyar emberi jogi helyzetet.
- "A jövőben mindent elkövetünk Magyarországon és külföldön is az emberi jogok védelméért, és ehhez mindenkinek az együttműködését kérjük".
Orbán szerint minden emberi jogi ügy nemzetközi ügy, mindezzel ellentétes gondolkodás 20 évvel ezelőtti, "amire még én is jól emlékszem" - árult el némi személyes érintettséget a vitában láthatólag fölényben lévő politikus.

Szerinte "nem megsértődni, nem hazaárulónak tekinteni kell azokat, akik felteszik a kérdést", hanem megnézni, hogy mit lehet tenni...

Nagy Gábor Tamás fideszes politikus történelmi távlatban láttatta a jelenlegi kormány reakcióját a rendszerváltás előtti "hálózati" szerveződésekre adott válaszokkal, amikor a külföldön szóvá tett elnyomást a magyar belügyekbe való beleszólásnak minősítettek."

Budapest, 2003. június 18., szerda 13:13"
 
               
Forrás : https://www.facebook.com/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése