2012. február 15., szerda

Földönkívüliekkel tárgyalt az amerikai kormány. Ez igaz ?

Washington - Mulder ügynök a tíz ujját megnyalná azért a sztoriért, amellyel az egykori kormánytanácsadó és neves ufókutató állt elő a napokban.

Az egykor a Pentagon fizetési listáján is előkelő helyet elfoglaló Timothy Good nem kevesebbet állít, mint hogy Dwight D. Eisenhower, az USA 34. elnöke három titkos találkozón is részt vett a földönkívüliekkel. Az 1953-tól 1961-ig regnáló elnök 1954-ben az új-mexikói Holloman légi bázison folytatott tárgyalásokat az idegen civilizáció képviselőivel, akik akkor már évtizedek óta rendszeres látogatói voltak bolygónknak. Mr Good egy BBC2-n sugárzott interjúban kifejtette: a világ legnagyobb országainak kormányai tisztában vannak E. T. létezésével.
Állítólag 1947-ben egy ufó zuhant le Új-Mexikóban. A benne talált lényeket felboncolták
Good, aki az amúgy igen kétes hírű ufókutatók közül a hiteles vonulatot képviseli, állítólag első kézből szerezte információit. Az idegeneket, akikkel Eisenhower állítólag tárgyalt, „északi típusként" jellemzik a titokban született jelentések, s a találkozók jegyzőkönyveiben „alien grey", azaz „idegen szürkék" néven emlegetik őket.
– Kijelenthetem, hogy Eisenhower elnök 1954-ben három alkalommal is találkozott az idegenekkel, mind előre megszervezett tárgyalás volt, titkos új-mexikói bázisokon, többek közt a Holloman légi bázison – mondta Good. – A találkozóknak több szemtanúja is volt, akik mind titoktartást esküdtek a történtek után. Ma már sokak számára teljesen egyértelmű, hogy az idegen civilizációk képviselői köztünk vannak, emberek tízezrei­vel vették már fel a kapcsolatot a múlt század elejétől. Bár az emberiség által érzékelt ufóészlelések kilencven százaléka megmagyarázható tudományos, földi jelenséggel, a maradék tíz százalékban egész biztos, hogy valós találkozásokról van szó.
Dwight D. Eisenhower, az USA 34. elnöke volt
 Hogy Eisenhower elnök miről tárgyalt az idegenekkel, illetve ha igaz ez az egész, akkor mi készteti az USA és az eltusolásban cinkos többi kormányt arra, hogy titkolják, sőt tagadják az emberiség történetének legjelentősebb eseményét, vagyis a földönkívüliekkel való kapcsolatfelvételt, arra ezúttal sem kaptunk választ.
K. Á.

UFO invázió Angliában?

UFO invázió Angliában?Hat repülő csészealjat filmeztek le a szigetország déli részén

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése