2011. december 3., szombat

Matolcsy terve a Magyar Növekedlsi Terv a megoldás ?

                         Elkészült  Magyarország  növekedésének  a  terve,melyet  Dr.  Matolcsy  György  terve  alapján  készítettek  el.Ez  egy  konzultációs  terv.December  31-ig  hozzá  lehet  szólni.Ezután  Magyarország  növekedésnek  indul.Ez  egy  jó  hírnek  kellene  lenni .Ha  ez  ilyen  jó  terv,akkor  miért  nem  Matolcsy  vezeti  az  IMF-vel  tárgyaló  magyar  küldöttséget? De  inkább  legyünk  bizakodóak.Hátha  ez  terv  megvalósul.Ha  sikerülni  fog,akkor  Matolcsy  nagy  sztár  Magyarországon  és  a  világon.Világszabadalom  lesz  a  mi  javunkra.

Internetes konzultáció a Magyar Növekedési Tervről

Magyarország Kormánya nagy hangsúlyt fektet a civil és üzleti szektorral való minél hatékonyabb és kiterjedtebb párbeszédre. A Nemzetgazdasági Minisztérium ennek érdekében internetes konzultációt kezdeményez a Magyar Növekedési Tervről.
A magyar gazdaság hosszú távú egyensúlyi helyzete csak a foglalkoztatottság és a növekedés együttes fokozásával biztosítható. A következő időszak ezért a növekedésről szól, melynek középpontjába a hazai gazdaság motorjainak beindítása áll annak érdekében, hogy a kormányprogramban vállalt gazdaságpolitikai célok, és az államháztartás egyensúlyi helyzete hosszú távon is biztosított legyen.
A stabil, fenntartható növekedés eléréséhez azonban elengedhetetlen, hogy a megváltozott világgazdasági környezet függvényében újraértékeljük, felmérjük lehetőségeinket, felülvizsgáljuk céljainkat, és fejlesszük az ehhez szükséges eszközrendszert. A hazánkkal szembeni befektetői bizalom megerősítése, és a gazdasági környezet kiszámíthatóságának érdekében kiemelt fontosságot kap, hogy jövőképünk, és a céljaink eléréséhez szükséges eszköztár megismerhető legyen. Ezt a szerepet tölti be a Magyar Növekedési Terv.
A Magyar Növekedési Terv konzultációs anyagát a csatolt dokumentumban találja. A Nemzetgazdasági Minisztérium az anyaggal kapcsolatos javaslatokat, észrevételeket 2011. december 31.-ig várja a sajto@ngm.gov.hu email címre!
Elolvasható : Magyar Növekedési Terv

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése