2011. december 17., szombat

A Klubrádió elhallgat.Hol van az új rádió ?

                     Klubrádió  helyett  Autorádió  Kft  adásait  hallgathatja  a  budapesti  hallgatóság.A  Klubrádiót  sokan  hallgatják.Sokat  beszélnek  és  kritizálják  a  kormányt.Az  Új  Magyarországon  2012-től  nincs  helye  a  kritikának 'Pláne  a  kormány  kritikának.Minden  megy   az  Orbán  tervével  összhangban.Elhallgat  egy  közkedvelt  rádió.Mi  ebben  a baj?Lesz  helyette  tömérdek  zene '70%-ban  zene  fog  szólni  kritika  helyett.Már  van  sok  zenés  rádió.De  ez  lényegtelen.Mert  minek  izgassák  fel  a  kedélyeket? Jobb  a  zene. 
                     A  Klubrádiót  sajnálom,de  Orbán  mögött  van  egy  kétharmados  többség.Nincs  korlát.Nincs  aki  dirigáljon  Orbán  Viktornak.Ő  dirigál  mindenkinek,Európának  is.Tőle  remeg  Brüsszel.Jövőre  Matolcsy  csomag  áldásaiban  fogunk  részesülni.Mindenhol  Orbán  dicsőítését  hallgathatjuk  és  nézhetjük.A  diploma  nélküli  Németh  Lászlóné  fogja  fejleszteni  Magyarországot.Ő  a  legjobb Magyarországon.
                     Elgondolkoztató  egy  nevét  elhallgató  szakembernek  a  véleménye.Ő  fél,mert  őt  is  elővehetik.
Egy médiaszakértő, aki azért kérte neve elhallgatását, mert – mint mondta – nem szeretné, ha ő lenne a következő, akit a bíróság elé rángat vagy ellehetetlenít a kormány, úgy fogalmazott: a pályázatokkal kapcsolatos titoktartás jogszerű. "Nem ez a pályázat, hanem az egész rendszer van elcsalva". Kijelentette: az egypárti tagokból álló médiatanács úgy írta ki a pályázatot, hogy azon a Klubrádió nem nyerhetett. A hatóság egyébként azt is megteheti – mondta –, hogy a frekvenciára a "prémvadászoknak" ír ki pályázatot.
                     A  Calipsorádió,Slágerrádió,Danubiusrádió  a  múlté.Most  a  Klubrádió  jön  a  sorba.Beismerem,hogy  ezeket  a  rádiókat  szerettem  hallgatni.Lassan  nem  lesz  konkurencia.Zene  lesz  mindenhol  és  sok  reklám.Valamikor  tetszett  a  Kossuth  és  Petőfi  rádiók  is.De  mi  lesz  az  Autórádió  KFT-vel ? Hol  vannak , mikor  fognak  nyilatkozni ?  Ez  még  rejtély . De  februártól  már  kell  szóljon  a  rádiójuk. Kíváncsi  leszek  rá 'Azt  is  olvastam,hogy  kérik  a  Szabad  Európa  Rádió  visszaállítását.Ez  blama  Magyarországnak.De  ha  ez  megéri  a  kormánynak,akkor   mi  mit  mondjunk  és  hol ?Majd  az  Autórádióban ? Ők  hol  vannak ?Mármint  a  tulajdonosok.Ki  tudja ?
Rejtélyes módon elérhetetlenek a Klubrádió budapesti frekvenciáját elnyert Autórádió kft. jelenlegi tulajdonosai, a dunakeszi lakhelyű Tamás Hajnalka és a nyíregyházi lakcímű Szerémi Nóra, valamint az ügyvezető Mészáros Lajos. Ők idén júliusban kerültek a cégbe, mert addig a lengyel érdekeltségű Alagút Média volt a tulajdonos. A Klubrádió főszerkesztője, Vicsek Ferenc megpróbálta felvenni a kapcsolatot a cég egyik vezetőjével. Az Autórádió elvileg a Bécsi út 54. alatt található, de valójában "nincs ott semmi" – mondta.
A kft. egyik tulajdonosa, Tamás Hajnalka megadott száma pedig nem létezik – tette hozzá a főszerkesztő.
A másik tulajdonos Szerémi Nóra. Őt ugyan nem keresték, annyit tudni róla, hogy Nyíregyházán kezdte a pályafutását értékesítőként, majd műsorvezető lett. Később Budapestre költözött, az InfoRádióban is alkalmazták. Amikor mégis visszament szülővárosába a fővárosi életről és az ott élőkről úgy nyilatkozott: "a főváros túlontúl zsúfolt, és az emberek viselkedése is egy teljesen más dimenziót képvisel. A munkahelyen mindenki úgymond álarcot visel, és azt kell mondjam, élvezik és jól játsszák a szerepüket. Ez a tipikus bohócszindróma, a kötelező mosollyal. Ezt és a régebben hőn áhított pörgést megelégelve döntöttem úgy, hogy visszatérek a gyökereimhez". Most újra Budapesten él, és a hatóság döntése szerint ő alkalmas arra, hogy a fővárosiaknak készítsen rádiót. A miértre egyelőre nincs válasz.
Mészáros Lajos egy tucat másik magyarországi vállalkozás volt vagy jelenlegi tulajdonosa, cégvezetője. Ezek egyike a Rádió Energy Kft., amely aznap alakult, mint az Autórádió Kft. és ugyanarra a címre, a Bécsi útra jegyezték be. Tamás Hajnalka társasházi lakásának postaládáján is van egyébként egy másik cégnév: a tavaly alapított Zahid Global Trans Kft. kiskereskedelemmel foglalkozik. Egyelőre tehát nem tudni, hogy az Autórádió kft. egy strómancég – ahogy az a piacon terjed –, vagy valós szakmai befektető.
Forrás : http://eszon.hu/
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése