2011. december 31., szombat

Elindult a kommunisták elleni vadászat' Fidesz: Szanyi Tibor kizárólag a gyűlöletkeltéssel van elfoglalva

                       Elindult  a  kommunisták  és  posztkommunisták  elleni  hadjárat' Az  egyik  áldozat  Szanyi  Tibor.Miért ? Selmeczi  Gabriella  adja  meg  a  választ.Fideszé  a  kétharmados  többség.A  Fidesz  határozza  meg  milyen  a  gyűlölet  beszéd.Szanyi  Tibor  az  egyik  célpont.2012-ben  ez  a  hadjárat  fokozódni  fog,mert  meg  van  szavazva  a  Parlamentben.MSZP  végnapjai  lesz  az  2012-es  év ? Csak  ők  felelősek ?A  Fideszben  helyet  foglaló  volt  kommunisták  nem ?Semmi  kétség,ők  sérthetetlenek ' Az  MSZP-nek  el  kell  tűnni   a   magyar  politika  színteréről.Jó  lesz  ha  letagadják  a  múltjukat 'Mit  szól  az  EU  és  USA ? Nem  szólhat  semmit,mert  Magyarország  szuverén  ország '

A Fidesz szóvivője szerint Szanyi Tibor szocialista országgyűlési képviselő és társai kizárólag botrány- és gyűlöletkeltéssel vannak elfoglalva. Selmeczi Gabriella szombaton, az MTI-nek küldött közleményében azt írta, ennek a hangnak továbbra sincs helye a magyar demokráciában.
    A kormánypárt szóvivője arra reagált, hogy Szanyi Tibor délelőtti sajtótájékoztatóján egyebek mellett párhuzamot vont a január 2-án az Operában, az alaptörvény hatályba lépése alkalmából tartandó ünnepség, valamint a hitleri és sztálini díszszemlék, és az észak-koreai diktátor temetése között.
    Selmeczi Gabriella szerint Szanyi Tibornak sikerült "gyurcsányi mélységekbe" süllyednie. Mint írta, a szocialista politikust nyilvánvalóan az őszödi beszéd ihlette, amikor Magyarországot, saját hazáját undorítónak, Európa legsötétebb helyének nevezte.
    A szóvivő úgy látja, a kommunista bűnök elévülhetetlenségéről szóló előző napi országgyűlési döntést "mi sem támasztja alá jobban", mint a kommunista gyűlöletbeszédnek ez a legújabb megnyilvánulása.
    Az ilyen megszólalások ékesen igazolják, hogy a szocialisták nemcsak az egykori pártvagyont, de a szellemiséget is hiánytalanul megörökölték kommunista elődjeiktől - írta Selmeczi Gabriella.
bvz \ gtr
MTI 2011. december 31., szombat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése