2012. augusztus 29., szerda

Végre elindul az új Dallas '

Nagy eseményen előtt állunk ' Végre elindul az új Dallas az RTL-en ' Ne szaporítsuk a szót.Nézzük az új Dallast' Nézze vissza az RTL Mostban 'Jó szórakozást'

Jockey beleszeretett a magyar ajándékba

Fókusz - Gönczi Gábor

Jockey beleszeretett a magyar ajándékba

Minden idők legsikeresebb tévésorozata. Dollármilliárdok, olajkutak, szerelmek, gyilkosságok és arcok, amelyek 35 éve égtek bele a retinába. Jockey, Bobby és Samantha most nemcsak, hogy visszatérnek, de egy teljes évadon át bizonyítják, jobb formában vannak, mint eddig bármikor! A sorozat sztárjai Magyarországról csak a Fókusz riporterének adtak interjút.

EXKLUZÍV: Dallas – a kulisszák mögött

Hogyan szeretett bele Jockey a Magyarországról vitt ajándékba, hogy miért utálta ugyanezt Bobby, és mivel sikerült meglepni az utóbbi évek legsármosabb sorozatsztárját?

A Dallas hősei ismét benépesítették Southforkot, és a régi és új sztárok impozáns kerti partin mutatkoztak be Európának. Ezzel a sorozat pedig elindult világhódító útjára. Mint a régi szép időkben, Amerikában ismét rekordokat döntöget, szerdán este pedig megérkezik Magyarországra is. Elő tehát a viszkispoharakkal, 15 év után az olajmilliárdosok harca az RTL Klubon folytatódik.

 

Nézz Dallast az RTL Most oldalán

Lemaradtál a legújabb Dallas részről? Vagy csak szeretnéd visszanézni, mert nem bírsz betelni vele? Azt RTL Most oldalán megteheted.

Mostantól nem kell aggódnod, ha lemaradtál a Dallas legújabb részéről, mert az adás után azonnal visszanézheted az RTL Most oldalán. Az új epizódokat plusz egy hétig élvezheted. Jó szórakozást kívánunk a legújabb Dallas részekhez. 

A Dallas első két részét szerda este 23.05-től ezen a linken tudod visszanézni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése