2012. augusztus 18., szombat

Orbán Viktor titkos fegyvere a közmunka?

Orbán Viktor beszédében, melyet a MOSZ elnökségi ülésén mondott, világossá tette mindenki számára,hogy a közmunka jelenti a gazdasági megoldást Magyarország számára. A közmunka titkos fegyvere Orbán Viktornak? Igen,mert a hangsúlyt erre a megoldásra teszi.A gyanúm az,hogy kötelező közmunkát ír elő mindenki számára,aki mozogni tud.Nem lesz segély,csak a nagyon betegeknek,akik betudják bizonyítani a súlyos betegségüket. Orbán Viktor nagyon jól látja,hogy sok magyar csalással szerezte meg az állami segélyeket. 1989 óta nagyon elkényelmeskedett a magyar.Miközben széjjel verték a magyar gazdaságot lehetőséget adtak a magyaroknak,hogy segélyekből élhetnek meg.A jelszó az volt : Ne dolgozzál,mert segélyből is megélsz' 2010-ben  egy tönkre ment országot vett át a Fidesz.Hangoztatták,hogy még rosszabb volt a helyzet mint Görögországban,de ezt nem hitte el külföld.Orbán Viktor nagyot álmodott és a hatalmat magához ragadva egy új Magyarországot épít fel a kétharmados többséggel. Ha építkezzünk ,akkor dolgozni kell.Elérkezett az idő,hogy a magyarokat meg kell regulázni,mert nem akarnak dolgozni.Hasonló helyzetben vagyunk mint a második világháború után volt.Orbán Viktornak van még egy jobb keze , aki a legjobb közgazdász Magyarországon. Matolcsynak hívják,aki megvalósítja a magyar gazdasági csodát.Nem tudom milyen eszközzel fogja elérni Orbán Viktor azt,hogy mindenkit a munka mezejére vezessen.Az egyik ilyen csoport a rokkantnyugdíjasok.Pontosabban a csaló rokkantnyugdíjasok.A kérdés az,hogy a közmunkások hol és mit fognak dolgozni . Ez még titok,melyet Orbán és Matolcsy ismer.A fülkeforradalom után a közmunka forradalom következik ?Mit mondott Orbán Viktor?


A miniszterelnök közölte: idén 200 ezer embernek adnak közmunkát, és szeretné ezt 2013-ban 300 ezerre felvinni. "Sőt a végén odáig szeretném elvinni a dolgot, hogy azt tudjam mondani (...) nem kapsz szociális segélyt, ha egyébként fizikailag munkaképes vagy, viszont mindenki számára van elérhető közmunka" - jelentette ki.

Hangsúlyozta: nagyban segítené az országot, ha el tudnának jutni odáig, hogy kimondják, egy fizikailag munkára képes ember egy adott hónapban nem kaphat több szociális segélyt egy bizonyos összegnél, és ez nem haladhatja meg a munkabért, talán még a közmunkabért sem. Közölte: szeretné, ha el tudnának jutni odáig, hogy a parlament ezt ki tudja mondani a következő évben, és azt is szeretné, hogy az összes szociális segélyt, a gyerekeknek juttatott támogatásokat is a "munka rendszerén" keresztül juttatnák el.
Forrás : orbanviktor.hu A piros kiemelés tőlem'

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése