2012. augusztus 22., szerda

Horror! Megfőzte, hogy megegye gyerekeit az anya!

Letartóztatták azt a thai nőt, aki megölte, megfőzte és meg akarta enni gyermekeit, mert állítólag disznónak vélte őket. 
A rendőrség a múlt héten kapta a bejelentést, hogy Thaiföld egyik északi körzetéhez tartozó településen egy nő, Mae Ai lemészárolta  egy- és ötéves fiait és hozzálátott, hogy megfőzze, majd megegye őket. A helyi sajtó információi szerint mikor a rendőrök rátaláltak, borzalmas látványban volt részük: a nő éppen aludt, körülötte különböző testrészek hevertek a földön.


Kapcsolódó cikkek

Kannibálokat toborzott a politikus

Kannibálokat toborzott a politikusA beteg lelkű férfi barátja feleségét és lányát akarta megetetni néhány szadistával
Kiderült, hogy az asszonyt 2007 óta kezelték pszichés problémákkal, de pár hónapja nem szedte a gyógyszereit. Egy kórházi jelentés szerint hallucinációktól szenvedett és üldözési mániája volt – derül ki a huffingtonpost.com cikkéből.

Idén egyre több, kannibalizmusról szóló eset lát napvilágot világszerte. Pápua Új-Guineában a rendőrség júliusban egy olyan csoportra csapott le, amelynek tagjai állítólag megették az áldozatok agyát és péniszét. Áprilisban Brazíliában három embert tartóztattak le, akik nőket gyilkoltak le és süteménybe töltötték a húsukat. A legismertebb eset azé a férfié, aki lerágta egy hajléktalan arcát Miamiban, marihuána hatása alatt.

Forrás : blikk.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése