2012. augusztus 28., kedd

Orbán :2020-ban 5,5 millióan fognak dolgozni Magyarországon

Orbán Viktor hajthatatlan és nem változtat a célon' 2020-ban 5,5 millió magyar fog dolgozni Magyarországon.Nem számít a világ gazdasági válsága,nem számit a recesszió csak Orbán szavai számítanak.Biztosan Matolcsy végezte el a számításokat. Mi lesz a magyar csoda? A közmunka.Közmunkások tömege lepi el Magyarországot.Nem nagy fizetést kapnak,de lesz miből megélni.Orbán Viktor megvalósítja (ha ő lesz a miniszterelnök 2020-ban)a Fidesz programját: Magyarország megújul'


Jövőre 95 ezerrel emeli a közmunkások számát a kormány - mondta a kormányfő a Vas Népének. Orbán Viktor a kedden megjelent interjúban kijelentette, hogy a legfontosabb ügynek a munkahelyvédelmi akcióterv végrehajtását tekinti jelenleg. A kormányfő a Tranzit - Fesztivál a határon elnevezésű kőszegi közéleti rendezvénysorozat alkalmával adott nyilatkozatot a megyei napilapnak.
Orbán Viktor elmondta: jövőre a jelenlegi 205 ezerről 300 ezerre emelik a közmunkások számát, a cél pedig változatlan: tíz év alatt egymillió munkahelyet létrehozva ötmillió, de inkább öt és fél millió ember dolgozzon Magyarországon.
Forrás : hirado.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése