2012. augusztus 28., kedd

Armstong drámája a dopping drámája?

A kerékpár sportágban nagy botrány lett Armstrong dopping ügye.Vajon megéri egy sportolónak a dopping használata?Addig ameddig elkapják megéri.De ha elkapják, akkor mindent veszít mint Armstrong.Ez egy példa lehet más sportolók számára is.A doppingolás sajnos elterjedt a sportban.Vajon Armstrong példája visszaszorítja a doppingolást? Armstrong el van tiltva egész életre és minden érmét elveszítette.Doppingolás megérte neki?Feladta a védekezést,így beismerte a bűnösségét.Vajon dopping nélkül mit érhetett volna el?Ünnepelt sztár volt,de nem tiszta eszközzel érte el a sikereket.Ezentúl nem kell használnia a doppingot és nem versenyezhet' Neki vége,de a doppingnak is? Kétlem,mert lesznek olyanok akik Armstrong példáját fogják követni,még ha mindent el is veszíthetnek'

Armstrong nem perel tovább - Kerékpár

„Minden ember életében eljön egy pillanat, amikor azt kell mondania: ami sok, az sok. Számomra ez az idő most jött el. 1999 óta kell szembenéznem olyan állításokkal, melyek szerint csalás útján szereztem a hét Tour de France győzelmet. Az elmúlt három évben egy kétéves szövetségi bűnügyi vizsgálaton estem át. A családomnak, a munkámnak és az alapítványomnak súlyos árat kellett ezért fizetnie; emiatt jutottam el oda, ahol ma vagyok: elég ebből az őrültségből” – írta Armstrong a tegnap kiadott közleményében.
„Mr. Armstrong nem kívánja fellebbviteli bíróságra vinni az ügyet, mert – a USADA-el ellentétben – ő tiszteletben tartja az érvényben lévő szabályokat. Ezek szerint a USADA nem folytathatna eljárást, hanem bizonyítékait továbbítania kéne az UCI független bizottsága felé” – idézi a közlemény Armstrong jogi képviselőit.
Teljes cikk : tv.eurosport.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése