2012. január 14., szombat

Ki akarják irtani a magyarokat?

                     Ki  akarják  irtani  a magyarokat? Végveszélyben  élünk ? Mit  kell  tegyünk ? Támogatni  kell  a  kormányt ? Ez  az  egyetlen  megoldás,hogy  fennmaradjon  a  magyar  nemzet ? Ezekre  kaptak  választ  az  a  félezer  tüntető  akik  tüntettek  a  nyugat  ellen  a  Kossuth  téren. A  legrémisztőbb  szónoklatot  olvashatják  a  beszámolóból :
Karátson Gábor, a Duna Charta elnöke még jobbikos politikusokon is túl tett, amikor kinyilatkoztatta, hogy a magyarokat ki akarják irtani - de ezt persze Isten nem engedi. Karátson ötvenhathoz hasonlította a mostani helyzetet, csak most nem a szovjetek, hanem a "művelt nyugat" támadott, akik ráadásul rasszisták is - nemcsak "népirtók" -,  "mindent gyűlölnek, ami magyar".

Körülbelül félezren mentek ki a Kossuth térre, főleg idősebbek, sokan nemzeti zászlókkal az Élőlánc Magyarországért szervezésében megtartott tüntetésen
Népszabadság - M. Schmidt János
Forrás : http://nol.hu/belfold/ 

1 megjegyzés:

  1. Nem lehet a Magyarokat kiirtani, tanuljátok már meg!!! Tököm tele van a hasonló blogokkal, hírekkel! A világban mindenütt van Magyar és minden 5 emberben van magyar a világ bár mely országában!

    VálaszTörlés