2013. március 3., vasárnap

Luxusotthonok multimilliomosoknak

A világon átsöpört egy gazdasági válság,mely sok embert teljesen vagy részben tönkre tett.A hétköznapi ember sokat szenvedett ezekben az években.Mi a helyzet a gazdagokkal? Ők hogyan élték túl a gazdasági válságot?Őket is megviselte,de mi a helyzet a magyar multimilliomosokkal?Milyen luxusotthonokban laknak?Rózsa dombon hol élnek a gazdagok?A kérdésekre részben választ ad portfolio.hu cikk.
Az elmúlt négy évben a lakásértékesítések és az új lakás építések negyedévről-negyedévre történelmi mélypontokat döntögetnek, a legtehetősebbek azonban még mindig számtalan, a hazai lakáspiaci körülmények között valóban luxusnak számító projekt kínálatából válogathatnak. A legtöbb, négyzetméterenként akár egymillió forinttól hirdetett új lakást jelenleg kisebb budai projektekben találhatjuk, de akadnak nagyobb léptékű fejlesztések és presztízs beruházások azok számára is, akiknek Pest a "Rózsadomb".

Még éppen a válságot megelőző hónapokban (2008 elején) készített az Ecorys Magyarország Kft. egy listát, melyben a legjelentősebb budapesti luxuslakás-építési projekteket gyűjtötték össze. A közel 5 évvel ezelőtti, 15-ös listára akkor 700 ezer forint/négyzetméter ártól lehetett felkerülni. Rendkívül érdekes és tanulságos elővenni ezt a gyűjteményt és egy kicsit frissíteni azt a jelenlegi tudásunkkal.
Multimilliomosok választása - A legdrágább luxusotthonok
Klikk a képre!
Multimilliomosok választása - A legdrágább luxusotthonokMultimilliomosok választása - A legdrágább luxusotthonok
Forrás : portfolio.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése