2011. augusztus 6., szombat

Kirúgták pártjából a karlendítő brit politikust. Mit tettek volna a magyarok ?

Az  angolok  nem  úri  emberek 'Miért  rúgták  ki  ezt  az  úri  embert  a  pártjából ?De  ha  nem  talál  pártot  jöhet  Magyarországra.Itt  jól  lesz  fogadva.De  vajon  Magyarország  jó  hírnevének  használ  ez  az  esemény ? Ezt  a  hír  bejárta  a  világot .A  helyi  hatóság  engedélyezte  a  fesztivált.Jövőre  is  engedélyezi ?

Kirúgták pártjából azt a szélsőjobboldali brit politikust, aki brit sajtóbeszámoló szerint náci karlendítéssel és a "Sieg heil!" kiáltással üdvözölte a verőcei Magyar Sziget rendezvény egyik előadóját.
Chris Hurst a brit szélsőjobboldal legnagyobb pártja, a Brit Nemzeti Párt (BNP) londoni regionális titkára volt, akit a The Sun című vezető konzervatív brit tömeglap leplezett le fotókkal és videofelvétellel illusztrált terjedelmes helyszíni beszámolójában. Hurst a verőcei rendezvényen - a brit lap csütörtöki beszámolója szerint - a Saga nevű "szélsőjobboldali svéd énekesnő koncertjén" vett részt. A The Sun a cikkben azt írta, hogy Saga "elborzasztó, rasszista dalszövegei inspirálták" Anders Breiviket, a múlt havi norvégiai tömeggyilkosság elkövetőjét.

 

A Magyar Sziget összejövetelét beszélgetések és filmvetítések – többek között egy, a Hitlerjugendről szóló film – gazdagították. A helyi Népegészségügyi Intézet, az Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság és a község rendőrőrse mindent rendben találtak, így Verőce jegyzője nem látta az engedély kiadásának akadályát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése