2011. augusztus 14., vasárnap

Csepeli gyilkosság cikkekben és videókban

                 A  csepeli  gyilkossággal  sokat  foglalkozik  a  magyar  és  a  nemzetközi  sajtó.Nagyon  nehéz  szavakat  találni  erre  a  borzalmas  tettre.De  mit  tudhatunk  a  gyilkosságokról ? Még  keveset.Még  nyomoznak  az  ügyben.Én  csak  összegyűjtöttem  néhány  cikket  és  videót.Ha  érdekli  a  cikk ,kattintson  a  teljes  cikk  utáni  linkre '

Hat ember van előzetesben a csepeli gyilkosságok ügyében


Hat embert vettek őrizetbe a csepeli gyilkosságokkal kapcsolatban - közölte szombati sajtótájékoztatóján a rendőrség. A rendőrség szerint egy hajléktalanok között élő bűnözői csoportról van szó, amelyre különböző fegyveres rablások miatt már tavasszal felfigyelt a rendőrség. Őrizetbe vették a csoport feltételezett vezetőjét, róla azonban nem tudni, hogy milyen állampolgárságú.
Teljes  cikk : http://www.origo.hu/itthon/20110813-nemzetkozi-segitseget-ker-a-csepeli-gyilkossagok-ugyeben-a-rendorseg.html

Macedónnak vallotta magát a csepeli gyilkosság feltételezett elkövetője


Szerbia budapesti nagykövetsége az MTI-n keresztül közölte, hogy az eddig megjelent hírekkel ellentétben nem szerb a csepeli gyilkosságokkal gyanúsított férfi. A délszláv térségben élő nemzetiségeket gyakorta összetévesztik egymással, a gyilkosságok feltételezett elkövetője azonban nem szerb, hanem információik szerint macedón - állítja a külképviselet.
Teljes  cikk : http://www.origo.hu/itthon/20110812-a-szerb-nagykovetseg-szerint-macedon-allampolgarsagu-a-csepeli-gyilkossag-feltetelezett.html

"Beletettek a gödörbe, és kiszedték belőlem a PIN kódot" - megszólalt a csepeli gyilkosságok túlélője



Fotó: Mudra László [origo]hajléktalankunyhó a tetthely környékén

"Az első perctől az életemért küzdöttem" - nyilatkozta a mindennapi.hu riporterének a férfi, akit több más áldozattal együtt élve temetett el egy macedón állampolgárságú uzsorás Csepelen. A gyilkosságok egyetlen túlélője a baptista szeretetszolgálat egyik védett házában, elsötétített arccal adott interjút a mindennapi.hu riporterének.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán
A helyszínen készült további képeinket megtekintheti itt
 További  cikkek :

 Maffiamódszerekkel gyilkoltak - Tények

Kötéllel fojtogatták, rúgdosták, nyakig el volt ásva, amikor magához tért - ezt mondja a férfi, akinek a banda elvette a bankkártyáját, és aki végül valahogy kiszabadult és szólt a rendőröknek a holttestekről. A kezét szabadította ki a föld alatt, úgy ásta ki magát. Úgy tudjuk, a gyilkos macedón, részt vett a délszláv háborúban, szabadcsapatokban szolgált.


Élve  temették  el  őket
Ami biztos, hogy hatan vannak őrizetben a négy élve elásott áldozat miatt. A gyilkos is a kolónián élt, macedón lehetett és kegyetlen háborús múltja van. A nyomozók tavasz óta figyelték őket.


Forrás : www.tv2.hu/tények


                                 Fordulat a csepeli gyilkosság ügyében?
Egyelőre nincs bizonyíték arra, hogy a földbe ásott erdélyi férfi ügye összefügg a csütörtökön Csepel egy erdős területén megtalált négy holttest ügyével. A sajtóértesülések szerint a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható délszláv férfi ellen egyelőre csak rablás és személyi szabadság megsértése miatt folyik eljárás, a férfi valószínűleg "nyomozási alkut" ajánlott a rendőröknek - hangzott el az MTV péntek esti híradójában.
Teljes  cikk :http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=460669 

A baráti sörözés egyszer csak rémálom lett. Hirtelen lefogták a férfit, majd megkötözték. A barátnak hitt támadók nyakig a földbe ásták, elvették bankkártyáját. 


Forrás : http://www.rtlklub.hu/hirek/belfold/video/137623






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése