2010. december 23., csütörtök

Tarlós Orbánnal üvöltött - Háború kezdődik a Fideszben - BELFÖLD - Cikkek - STOP

 Eddig  tartott  a  barátság ? De  lehet,hogy  csak  hangosan  beszéltek '



Tarlós István
Fotó: MTI

A Navracsics-Rogán ütközet médiaügyben kismiska ahhoz képest, amire a következő hónapokban számítani lehet Tarlós István és a Fidesz parlamenti frakciója között. A STOP értesülései szerint valódi feszültségek alakultak ki a főpolgármester és a kormányfő között.

Rogán Antal rendeletalkotási jogot akart adni Szalai Annamáriának, akinek a kormány amúgy is megadta volna a tavaszi alkotmánymódosítás során. A rogáni előterjesztés csak előrébb hozta az időpontot, így ez a konfliktus a kormány és a Fidesz-frakciója között nem számít nagy horderejűnek, értékelte a STOP egyik magas rangú fideszes forrása az elmúlt napok médiaügyben kialakult vitáját.

Forrásunk szerint azonban valódi konfliktus alakult ki a főváros miatt. A STOP úgy tudja, hogy Tarlós István egy képviselői költségvetési téma kapcsán Orbán Viktor miniszterelnökkel a Fidesz elnökségi ülésén "magából kikelve" üvöltött. Forrásunk szerint egy 500 millió forintos, az alternatív színháznak juttatott keret miatt kiabált Tarlós, akit úgy tudjuk, hogy Orbán óvott attól, hogy kultúrharcot robbantson ki a fővárosban.

Az Origonak adott interjújában Tarlós nem említ neveket, de élesen kritizálta azokat a fideszes képviselőket, akik a fővárostól vennének el pénzt. A lap Rogán Antalra célozva kérdezte Tarlós a problémákról, de Tarlós neveket nem akart említeni.
Tarlós Orbánnal üvöltött - Háború kezdődik a Fideszben - BELFÖLD - Cikkek - STOP

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése