2012. március 5., hétfő

Miért emigrált Kertész Ákos Kanadába ?

                             Miért emigrált  Kertész  Ákos  Kanadába ? Ezt  a  kérdést  tettem  fel  amikor  olvastam  ezt  a hírt ? Csak  egy  propaganda  az  egész ? Rossz  hírbe  akarta  hozni  Magyarországot? Ez  is  balliberális  akció? Mi  történhetett ? Milyen  üzenete van  a világ  felé ?A jobboldal  győzelme ? Nézzen meg egy  tavalyi  videót  ITT '
                            Ez  a hír  gyorsan  terjedt  a  Facebookon 'De  sajnos  már  hivatalosan  is  megerősítették  a hírt,hogy  Kertész  Ákos  Kanadába  emigrált. Még  idejében,mert  már  nagyon  vadászta  a szélsőséges  jobboldal.Azért  írom,hogy  a szélsőséges  jobboldal,mert  sok  jobboldali  nem  tette  volna  azt  amit  néhány  tucat  magyar  tett.A  kormány  nem védte  meg  Kertész  Ákost ' Milyen  nagy  a  hangsúly  eltérés  a  Képiró  Sándor  ügyével  szemben. 
                   Milyen  rossz  üzenet  ez  a  világ  részére ' Eddig  a  romák  kértek  menedékjogot  Kanadában, most  egy  nemzetközi  személyiség 'Ennek  ki  issza  meg  majd  a levét ? A  magyarok '


Megkergették az utcán, leköpték a metrón, vízbe akarták folytani, veszélyes volt az utcára lépnie - egyebek között ezzel magyarázta Kertész Ákos, hogy menekültstátuszt kért Kanadában. A 80 éves Kossuth-díjas író ellen tavalyi írása miatt szította a hangulatot a kormány a szélsőjobbal karöltve.
"Háromszor kergettek meg az utcán, de megtámadtak bevásárlóközpontban is, egy alkalommal majdnem a villamos alá löktek a járdáról, a metrón leköptek, az uszodában, ahova járok, vízbe akartak fojtani" - sorolta a Kossuth-díjas író. Az utóbbi esetnél egy férfi elúszott mellette, majd miután felismerte, visszafordult, és trágár szavak kíséretében fojtogatni kezdte a medencében. Miután segítségért kiáltott, a férfi elengedte, majd az autóján egy cédulát hagyott a következő szöveggel: "Büdös zsidó, ússzál a Vörös-tengerben, egyenek meg a cápák".
Forrás : http://www.nepszava.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése