2012. október 25., csütörtök

Kik szervezték a Békemenetet?

Hatalmas tömegdemonstráció lett a harmadik Békemenet.A hivatalos rendőrségi becslés szerint négyszázezer résztvevője volt az október 23-i Békemenetnek.Imponáló volt nézni ezt a hatalmas békés tömeget.Ebben a tömegben vonult több majdnem száz éves is.Ez egy demonstrálás volt Magyarország ellenségeivel szemben.Ha látta a disznófejű Nagyúr ezt a Békemenetet mit mondott? Megijedt és soha többet nem jön Magyarországra?Nem tudom.Ez a Békemenet bármikor kész ismét megvédeni Orbán Viktort és a magyar kormányt.Kik szervezték a Békemenetet ?A válasz egyszerű' A Békemenet szervezői ' Olvassák el a közleményüket'

Tisztelt Támogatóink, Kedves Barátaink!
A Békemenet ismét bebizonyította közösségünk összetartó erejét.
A részt vevő négyszázezer polgár nem csak mennyiségileg, hanem kulturált viselkedésével minőségileg is felülmúlta más rendezvények színvonalát.

Közösségünk ma már szavak nélkül is érti egymást.

Megmérettünk és súlyunk figyelmeztető lehet a kétharmados többséggel, demokratikusan megválasztott kormány leváltására törekvőknek.

Némán fejet hajtottunk az 1956-os szabadságharcban vérüket hullató magyar ifjúság előtt. Példájuk kötelez!

Üzentünk az IMF-nek és az Európai Unió brüsszeli vezetőinek.

Elindultunk az egyenrangú nemzetek Európájának főterére, de mi a magyar úton kívánunk haladni. Várjuk a kettős mérce megszüntetését és a magyar népnek nyújtott, pártpolitikától mentes békejobbot.

Nem maradunk adósok! „Egy a haza!”


Köszönjük Magyarország!

A Békemenet szervezői
Forrás : www.civilosszefogas.hu


Békemenet, október 23 - Fotó: Darnay Katalin Forrás: vg.hu Kattintson a képre '

A Békemenet szervezésében a Fidesz is részt vett.Ezt Rogán Antal ismerte el egy háttérbeszélgetésen.Szerinte későn csatlakoztak a szervezőkhöz,mert nem számítottak ilyen sok résztvevőre.Ha jól értem,akkor az egész országban és a határokon kívül szervezték ezt a Békemenetet.Nem ismerhető a Békemenet költségvetése.Miért tartják titokba? Sokba kerülhetett a sok autóbusz bérlése.Arról nem is beszélve arról hogy próbált volna nemet mondani a polgár.Ha tetszett ,ha nem menni kellett .Rogán szerint a Békemenet célja belpolitikai súlya volt.Rogán Antal véleményét olvashatják hvg.hu-n.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése