2012. október 28., vasárnap

700 ezren vettek részt a nemzeti konzultációban és 970 millió forintba került

Október 23-án megmutatta a magyar nép többsége azt,hogy támogatja Orbán Viktort és a kormányt.A Békemenetben minden bizonnyal sokan ott voltak akik részt vettek a nemzeti konzultációban.Orbán Viktor konzultációja a magyar néppel nagy sikerrel zárult.
Nincs még végleges adat,de a hirado.hu oldalán megjelent cikk alapján ki lehet jelenteni, hogy majdnem  700 ezren válaszoltak Orbán Viktor levelére.Ez a nagy tömeg ismét fog kapni levelet Orbán Viktortól,mert a levél visszaküldésével hozzájárultak személyes adataik kezeléséhez:
E szerint az kap majd tájékoztató levelet, aki korábban jelezte, hogy a továbbiakban is részt akar venni a nemzeti konzultációban, azaz a kérdőívvel együtt a személyes adatainak kezeléséhez való hozzájáruló nyilatkozatot is visszajuttatta.Forrás: hirado.hu
Budapest, 2012. május 30. Egy újságíró olvassa a tizenhat, elsősorban munkahelyteremtéssel kapcsolatos kérdést tartalmazó új nemzeti konzultáció kérdőívét a Miniszterelnökségen tartott sajtótájékoztatón. MTI Fotó: Illyés Tibor
MTI Fotó: Illyés Tibor 
A részletek kidolgozásával és az ellenőrzéssel Navracsics Tibor és Lázár János van megbízva a kormány részéről.Ez már megjelent a Magyar Közlönyben.Mint ismeretes 16 kérdésre válaszolhattak,melyet augusztus 20-ig kellett visszaküldeni.Az adatok szerint 970 millió forintba került a nemzeti konzultáció összköltsége.Hamarosan jön a következő nemzeti konzultáció.
Forrás : hirado.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése