2011. november 13., vasárnap

Pokorni kontra Hoffmann?

Pokorni  kontra  Hoffmann  a  kormányban? Ez  látszik  Pokorni  Zoltán  nyilatkozatából.A  Magyar  Televízió  M1  csatorna  a  Lényeg  című  műsorában  érdekes  nyilatkozata  volt  Pokorni  Zoltánnak.Ez  csak  egy  vita  vagy  annál  súlyosabb?Pokorni  Hoffmann  szerint  Gyurcsány  ügynöke?

Ennél még a Kádár-kor kommunistái is okosabbak voltak – így kommentálja ma este Pokorni Zoltán az m1 A Lényeg című műsorában az oktatási államtitkár kijelentését a készülő köznevelési törvényről.
Hoffmann Rózsa a témáról pénteken rendezett konferencián azt mondta: "Aki az átalakítást ellenzi, a Gyurcsány-Bajnai korszak restaurációját támogatja".
Pokorni Zoltán, az Országgyűlés oktatási, tudományos és kutatási bizottság elnöke Rákosmente tanévnyitó ünnepségén Budapesten a XVII. kerületben, a Vigyázó Sándor Művelődési Házban - MTI Fotó: Földi Imre
Az Országgyűlés oktatási bizottságának elnöke szerint ennél még a Kádár-kor kommunistái is okosabbak, ők úgy fogalmaztak: Aki nincs ellenünk, az velünk van.
Arra a műsorvezetői kérdésre, hogy elmérgesedett-e a helyzet az államtitkárság és a Fidesz frakció között, Pokorni Zoltán azt felelte: az ilyen erős kijelentések a gyengeségre utalnak.
A politikus szerint elfogadhatatlan a köznevelési törvénytervezethez készült, sokáig titokban tartott hatástanulmány is, úgy vélte: nem vehetők komolyan a benne szereplő számok, például nem lehet 633 helyen megszüntetni a felső tagozatot, mert a gyerekeket nem tudják más iskolák átvenni. Pokorni Zoltán szerint jelenlegi formájában nem támogatható a pedagógus életpálya-modell, az állami fenntartás és az egész napos iskola sem.
Forrás : http://www.hirado.hu/Hirek/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése