2012. február 16., csütörtök

Mit mondott Matolcsy 47 ezer forintról?Giró-Szász szerint ez egy lejárató kampány ' Biztos ?

                     Matolcsynak  van  igaza ' Giró-Szász  megmagyarázza,hogy  mit  is  mondott  Matolcsy  valójában  a 47  ezer  forintról.Nem  azt  mondta,hogy  meg  lehet  élni  belőle,hanem  azt  mondta  hogy  több  mint  28.500  forint.Én  nem  értem ' Legfeljebb  máskor  gondolja  meg  mit  mond  Matolcsy .Ez  nem  lejárató  kampány ' Ki  járat le  kit ? A  miskolci  alpolgármester  is  bajba  jutott  a  47  ezer  forinttal.Ő  saját  magát  járatja  le ? Neki  a napi  fizetése  annyi 'Gyurcsány  áll  a  háttérbe ?
Gíró-Szász András kormányszóvivő - MTI Fotó: Soós Lajos
Beszélt arról is: Matolcsy György nem mondta azt, hogy 47 ezer forintból meg lehet élni. Szerinte ez egy politikai lejárató akció, ami emlékezteti a 2002-es köteles beszédre. A nemzetgazdasági miniszter azt mondta, hogy a Start-programban résztvevők 47 ezer forintot kapnak, ami szerény, de biztonságos megélhetés felé vezeti azokat, akiknek korábban 28 500 forintból kellett megélni.
Leszögezte: nonszensznek tartja, hogy azzal vádolják a kormányt, hogy azt állítja, 47 ezer forintból meg lehet élni, és nem arról beszélnek, hogy kétszeresére emelte ezt a típusú ellátást.
Forrás  és  videó : http://www.hirado.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése