2013. január 30., szerda

Megtért az egykori maffiavezér- interjú a Frizbiben

Érdemes megnézni ma este a Frizbit,mert az egykori maffiavezér Száva László nyilatkozik Hajdú Péternek a múltjáról.A Frizbi felvételén ezt mondta Száva László :
- Tele voltam gyűlölettel, bosszúállással. Az biztos, hogy ha akkoriban valaki rálépett volna a tyúkszememre, kőkeményen megtámadtam volna. Ahogy beléptem a gyülekezetbe, egy fantasztikus erő vett körül, egy olyan atmoszféra, amivel eddig még nem találkoztam. Fizikálisan is megérintett egy természetfölötti erő - magyarázta Száva László, aki döntött és a széles út helyett egy ideje a keskeny útra tért.

Testőrök gyűrűjében
Fotó: Frizbi
Ahogy mondta: teljesen kivonultak az éjszakai életből, nem védenek diszkókat, lokálokat és személyeket sem. Létrehozott azonban egy alapítványt, ahol csapatával a roma-magyar megbékélésen dolgozik.

- A roma embereket látogatom meg a cigánytelepeken és nagyon jól veszik az itt élő emberek, hogy elmegyek hozzájuk. Elviszem Isten igéjét és beszélek a változásról. Ha valaki nem beszél arról, hogy le lehet jönni a széles útról és van egy keskeny út, akkor az emberek el sem tudnának ezen gondolkodni - mondta Száva László. 
Forrás : stop.hu
Mi lesz ma este a Frizbiben?

Frizbi Hajdú Péterrel - szerda 22:30

Megszólal a hírhedt maffia vezér, a Száva klán egyik vezetője - Száva László / Linda visszatér - Görbe Nóra, Szerednyei Béla és Johnny Gold / Először beszél súlyos operációjáról Havas Henrik

 
Teljes interjú a Frizbiben
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése