2012. december 9., vasárnap

Semjén Zsolt nem mond le - Ez a karaktergyilkosok kudarca'

Semjén Zsolt elleni balliberális támadás sikertelen lett,mert nem mond le.Ez a karaktergyilkosok kudarca.Semjén Zsoltot nem lehet támadni,mert a doktori dolgozata igazi és nem plágium.Semjén Zsolt a következőket mondta a sajtótájékoztatóján:
D__FO20121208023   
Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes sajtónyilatkozatot tesz a Miniszterelnökségen 2012. december 8-án.
MTI Fotó: Földi Imre 

Semjén Zsolt kijelentette: politikai ellenfelei "fekete PR-ral" karaktergyilkosságot készülnek elkövetni ellene. Szerinte nem találtak fogást rajta, és most ezt az ürügyet használják fel ellene.
    "Politikai vitára, politikai harcra készen álltam és készen állok" - fogalmazott a kormányfő kereszténydemokrata helyettese.        
    Családi, személyes, privát életbeli, vagy akár egy húszéves dolgozat ürügye mögé bújva politikai harcot folytatni tisztességtelen - jelentette ki Semjén Zsolt, aki ugyanakkor azt mondta: elviseli, mert életcélja és küldetése a magyar nemzet újraegyesítésének szolgálata.
    Úgy fogalmazott: "Évi 150 ezer új magyar állampolgár, akikért mindent elviselek."
    Kiemelte: szakdolgozata elkészítésekor mindenben az ELTE oktatóinak iránymutatása szerint járt el, és senki elől nem titkolt el soha semmit.
    A kormányfő helyettese emlékeztetett arra, hogy kezdetektől teljes nyitottsággal és nyíltsággal járt el ebben az ügyben, és az összes létező dokumentumot - indexeket, szakdolgozatokat - nyilvánosságra hozta az interneten.
    Semjén Zsolt megjegyezte: az ELTE-dolgozata az egyetemnek meg sem volt.
    Kitért arra is, hogy tíz féléven keresztül az összes bizonyítványa vagy jeles, vagy kitűnő volt, és a diplomája is jeles minősítésű "noha az ELTE oktatói nem vádolhatók sem most, sem akkor jobboldali elfogultsággal".
    "Azt gondolom, szerénytelenség nélkül, hogy a szakmai kompetenciám és a hozzáértésem, az nem kérdőjelezhető meg" - mondta.
    A vitatott szövegek tekintetében a politikus kiemelte: az érintett oktatóknak ezeket szükségszerűen ismerniük kellett.
    Semjén Zsolt feltette a kérdést: ha bármilyen tudományetikai vétséget követett volna el vagy bármilyen probléma lett volna, miért nem jelezték akkor, miért most, húsz év után akarják pellengére állítani?
    Semjén Zsolt kijelentette: teljes jóhiszeműséggel járt el akkor és most is, és ezért minden erkölcsi természetű vádat visszautasít.
Forrás : MTI
Semjén Zsolt továbbra is miniszterelnök-helyettes lesz.Nem mond le,mert nincs miért.A kereszténység elleni támadás meghiúsult.Semjén erkölcsileg tiszta marad.A karaktergyilkosokat miért nem tartóztatják le?Ki lesz a következő célpont?


Forrás: hir24

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése