2012. május 12., szombat

Eger vezetősége mikor kér bocsánatot Székhelyi Józseftől?

Nem tudom.Nagyon kevés esélyt látok . Mert a magyar büszke ember.Nem hajlik és nem szeret bocsánatot kérni.Azt szereti ha tőle kérnek bocsánatot.Eger vezetősége nem találja Székhelyi telefonszámát,mert akire volt bízva elvesztette.Eger lakossága egyenlő a vezetőségével?Nem tudom.De jó volna elgondolkozni azon,hogy merre halad Magyarország.Ez nem jó hír a magyaroknak.Nem jó hír a határontúli magyaroknak.Rossz példa a világban.De gondolom,hogy az EU megszokta ezt a helyzetet.A magyarok többségének tetszik is a stílus.Sőt szeretik is.Mert ha nem szeretnék , akkor tömeges tiltakozás lenne.De nincs és nem is lesz.Az ellenzék gyenge.Csak annyit kellene tenni,hogy azt mondanánk Székhelyinek,hogy : Bocsánatot és elnézést kérünk '

Nem vagyok zsidó.Felmenőim között sincsen zsidó,de azt tanultam,hogy tiszteljem az embertársamat.Ez most nem jól hangzik , mert többségi jobboldalnak más a nézete.Ősi keresztényeknek mondják magukat a magyarok.Sőt Isten választott népének is mondják magukat.Horthy-kultuszt akarják visszaállítani.Tehetik,mert a hatalom az ő kezükben van.De nincs végtelen az emberi történelemben.Minden véget ér egyszer.És akkor mi lesz ezekkel a magyarokkal? Székhelyi -ügy csak egy a sok közül.Remélem egyszer csak bocsánatot fognak kérni.Ha nem Eger vezetősége akkor Eger lakossága.Úgy tudom,hogy keresztényeknek mondják magukat az egriek.Jó volna ,ha bizonyítanák is. De mit mond Székhelyi József?
Hallgassa meg
„Engem nem lezsidóztak, hanem felzsidóztak. Én most sárga csillaggal járok az utcán, melyet büszkén viselek” – mondta Székhelyi József a Klubrádióban. A színművész, akit lezsidóztak és „kilistáztak” a helyi kormányerőkhöz tartozó politikusok Egerben arról beszélt a Reggeli gyorsban, hogy az, ami az egri testületi ülésen történt már nem róla szól.
Úgy fogalmazott, a szalonzsidózáshoz hozzászokott egész életében, megtanult ellene a maga módján védekezni, ám Egerben a politika antiszemitizmus jelent meg, amivel szemben tehetetlen. Szerinte, ha ez szindromatikus lesz az országban, a haza lakhatatlanná válik. Az egri testületet politikailag alkalmatlannak nevezte, de hozzátette, hogy a hülyeség oldalfüggetlen. 

Székhelyei József úgy fogalmazott: „itt most nem tőlem kell bocsánatot kérni, hanem a hazámtól kell bocsánatot kérni, hívja fel az egri polgármester a hazámat”. Egyébként az egri polgármester ezidáig úgylátszik, még nem találta meg Székhelyi József mobilszámát, mert nem kereste meg, hogy bocsánatot kérjen.

Neuman Gábor azon kérdésére, hogy kell-e félni attól, hogy itt sokkal rosszabbra fordul a helyzet Székhelyi József Bibóval válaszolt: demokrata az, aki nem fél.
(Klubrádió)


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése